33 woningen op plan Brookhuis te Ootmarsum

Op plan Brookhuis is er voor elke huizenzoeker een goed alternatief. Of u nu starter bent, tweeverdiener, gezin of senior.

image031_577x389_acf_cropped

Brookhuis Ootmarsum

  • Twee-onder-een-kappers
  • Eindwoningen
  • Tussenwoningen
  • Vrijstaande woningen in combinatie met eigen bouw.

Uniek in dit project!  Optimale keuzevrijheid

De woningen op plan Brookhuis gaan we bouwen volgens het VARI wonen-concept. In dit concept ligt het accent heel nadrukkelijk op persoonlijk wonen. Dat houdt onder andere in dat toekomstige bewoners vooraf weten waar ze aan toe zijn als het om de kosten gaat én dat ze zelf inspraak hebben in de indeling van hun woning zonder dat het direct meerwerk oplevert. Die inspraakmogelijkheden zijn er bijvoorbeeld voor de plek van de keuken, de woonkamer en de badkamer.

De concepttekeningen van de huizen liggen klaar. Vanuit het VARI wonen-principe worden op basis daarvan de wensen van de toekomstige bewoners geïnventariseerd. Daarna worden de ontwerpen definitief gemaakt.

Ruime tussenwoningen

In dit plan extra aandacht voor mooie tussenwoningen. Door de jaren heen heeft de tussenwoning zich bewezen als een honkvaste, betrouwbare woonvorm en vele Nederlanders zijn erin opgegroeid. Een ideaal woonhuis voor bijvoorbeeld starters.

Veel parkeerruimte

Ruimte om te parkeren is belangrijk voor het woongenot. Er zal dan ook ruime parkeergelegenheid zijn voor elke woning, zowel op eigen terrein als in het openbare gebied.

Ontdek Ootmarsum

Plan Brookhuis is perfect gelegen aan de rand van Ootmarsum. Dit stadje heeft veel te bieden. Een gezellig historisch centrum met galeries, heerlijke winkeltjes en gezellige cafés en restaurants, goede voorzieningen als het om basisonderwijs, sport en recreatie gaat, en een tweetal supermarkten. Binnen vijf minuten fietst u naar het gezellige historische centrum en binnen vijf minuten bent u in de natuur. Die is prachtig in dit gedeelte van Noordoost-Twente. Bossen, beekjes en heidevelden worden afgewisseld met glooiende weilanden en de zo karakteristieke houtwallen.

 

Prijsindicatie: vanaf € 179.000,- v.o.n. tot € 260.000 VON.

Interesse?

Euverman & Nuyts Makelaars                                                                   Morskieft de Twentsche Makelaar

Telefoon 074 – 266 23 00                                                                            Telefoon 0541 350931

E-mail borne@euvermannuyts.nl                                                           E-mail info@morskieftmakelaar.nl

 

Bel Wiggers Vastgoed als u kiest voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) en als u vooral geïnteresseerd bent in een kavel.

Telefoon 0541- 570440

E-mail info@wiggersvastgoed.nl