Projectontwikkeling

U vindt het belangrijk om te weten waar u aan toe bent. Bijvoorbeeld in welke vorm u de investering terug gaat zien. Omdat wij ook voor eigen risico ontwikkelen, weten wij als geen ander hoe dit voelt. We helpen u daarom graag alle zaken op een rij te zetten. Door actuele marktontwikkelingen in de juiste context te plaatsen en uw wensen als uitgangspunt te nemen, zorgen we ervoor dat verwachtingen realistisch en uitvoerbaar blijven. Om dit te kunnen doen, houden we ons altijd aan een vast stramien van zeven fases:

Fase 1: markt- en risicoanalyse

Met een realistische blik en oog voor de lange termijn verdiepen we ons in de markt en de situatie. Op die manier maken we een inschatting of het idee past bij uw doelstelling of ambitie.

Fase 2: programma van eisen

In het programma van eisen gaan we uw wensen tot in de puntjes doornemen. Op wat voor manier wil je het vastgoed gebruiken? Een antwoord op die vraag is essentieel voor ons om tot een gedegen programma van eisen te komen.

Fase 3: het concept

Samen met een zorgvuldig geselecteerde architect geven we invulling aan het concept. Het uiteindelijke resultaat zit wat ons betreft straks als een maatpak. Elk detail moet passen bij het doel dat u voor ogen heeft.

foto-1
foto-2

Fase 4: vergunningen en subsidies

Na het vaststellen van het concept regelen we alle nodige subsidies en vergunningen. We voorkomen zo verrassingen en onzekerheden, waardoor de ontwikkeling soepel verloopt.

Fase 5: contractvorming bouwpartners

Ons brede netwerk en onze onafhankelijke blik maakt dat we de beste bouwpartner kunnen selecteren. Kwaliteit staat daarin bij ons voorop. Wij zijn echter ook in staat om tegen prijzen in te kopen die je als externe partij niet kunt realiseren.

Fase 6: daadkrachtig projectmanagement

We zijn zichtbaar, bewaken de voortgang en kunnen met ons pragmatisme snel schakelen. Precies wat je als opdrachtgever verwacht in deze fase.

Fase 7: oplevering en nazorg

Wij schuiven niet met opleverdata. Afspraak is afspraak en daar wijken wij niet vanaf. Dit verwachten we ook van onze bouwpartners. Ook na de oplevering blijven wij graag met u in gesprek. Wat viel u tegen? Tegen welke punten loopt u nog aan? Kortom: verbeterpunten pakken we direct bij de kern aan.

Heeft u concrete plannen of zoekt u een sparringpartner om ideeën mee uit te wisselen? Wij gaan graag het gesprek met u aan!