8 woningen op plan De Driesprong te Enschede

Wiggers Vastgoed heeft aan de Kuipersdijk te Enschede 8 luxe stadsvilla’s ontwikkeld. De woningen liggen een stukje van de straat af, dit geeft extra ruimte!

image065_577x390_acf_cropped-1

Wiggers Vastgoed heeft aan de Kuipersdijk te Enschede 8 luxe stadsvilla’s ontwikkeld. De woningen liggen een stukje van de straat af, dit geeft extra ruimte! Deze stadsvilla’s hebben een karakteristieke uitstraling, zijn energiezuinig, hebben maar liefst drie verdiepingen, een eigen parkeerruimte en een fijne stadstuin.

Het mooie van plan “De Driesprong” is, dat geen huis hetzelfde is. Het ene huis heeft een zadeldak, het andere een dakkapel, de gevels variëren; dat brengt levendigheid en biedt voor elke smaak “wat wils”. Deze bijzondere ruime woningen hebben op de begane grond een keuken aan de voorzijde en achter een ruime living met openslaande tuindeuren naar de tuin. Op de 2 verdiepingen bevinden zich 4 slaapkamers, gelegen binnen de singels met parkeren op eigen terrwin.

Op de 1e verdieping bevinden zich twee riante slaapkamers, een aparte wasruimte en een complete badkamer. Op de 2e verdieping zijn er twee grote slaapkamers, waarvan één met inloopkast en tevens bevindt zich hier een apart toilet! Er worden diverse meerwerk mogelijkheden, bijvoorbeeld een uitbouw aan de achter- of zijgevel, aangeboden om dit huis helemaal uw thuis te laten worden.