8 twee onder één kap woningen op het Gilde te Oldenzaal

Wiggers Vastgoed en Van Benthem’s Aannemingsbedrijf realiseerden 8 twee onder één kapwoningen op het Gilde in Oldenzaal.

image015_577x389_acf_cropped

Wonen op het Gilde

Gelegen op de voedingsbodem van de Oldenzaalse textielindustrie, maakte de Gemeente Oldenzaal plek voor acht bijzondere woningen. Met de keuze voor zeer duurzame en flexibel in te richten woningen, zijn wij ervan overtuigd dat deze woonplek een perfecte uitvalsbasis is voor mensen die lang van hun woning willen genieten. De ontwikkelde woningen leven namelijk echt met de bewoners mee. Hoe jong of oud ook, deze woning past iedereen!

Prijsindicatie: € 300.000,- tot € 330.000,- v.o.n.

Het nieuwbouwplan ‘Wonen op het Gilde’ bestaat uit 8 twee onder één kapwoningen gelegen in Oldenzaal. Bij de bouw van deze nieuwbouwwoningen werd gebruik gemaakt van het assortiment Greenworks producten. Bij deze producten is er zorgvuldig gekeken naar de duurzame kenmerken van een product. De wettelijke EPC norm bedraagt op dit moment < 0,4. Bij de bouw van deze 8 twee onder één kapwoningen bedraagt de EPC < 0,1! Dit betekend dat de woningen bijna energieneutraal gebouwd zijn.