Projectontwikkeling
Projectontwikkeling

Van idee tot oplevering zijn wij de vastgoedpartner die u volledig ontzorgt. Hoe we dat doen? Door onze goede kennis van Vastgoedontwikkeling te combineren met een nuchter fingerspitzengefühl en een duidelijke fasering van het ontwikkelproces.

Projectontwikkeling
Projectmanagement
Projectmanagement

Gedegen projectmanagement betekent dat je begrijpt welke risico’s er zijn, hoe ze ontstaan en hoe je die voor kunt zijn. Flexibiliteit en deskundigheid zijn daarin voor ons belangrijke waarden. Uit ervaring weten wij hoe belangrijk ze zijn voor een goed resultaat.

Projectmanagement
Beheer, onderhoud en verhuur
Beheer, onderhoud en verhuur

Rendement is onze uitdaging, pro-activiteit onze methode. Voor ons zijn het dé twee basisvoorwaarden voor succesvol en verantwoordelijk beheer, onderhoud en verhuur. We investeren daarnaast veel tijd en energie in een goede relatie met alle betrokkenen.

Beheer, onderhoud en verhuur

Over Wiggers Vastgoed

Of u nou belegger of makelaar bent, woningcorporatie of particulier: uiteindelijk wilt u allemaal dat we het ‘gewoon goed regelen’. Wiggers Vastgoed ontwikkelt en beheert ook eigen vastgoed en snapt dus wat er voor nodig is om u daarin te ontzorgen. Wij houden van korte lijnen, handelen slagvaardig en hechten veel waarde aan langdurige relaties met opdrachtgevers. Zo kunt u op ieder moment in het bouwproces op ons vertrouwen.